Voorjaarsvakantie en carnaval!

Volg ons

Voorjaarsvakantie en carnaval!

Vandaag start de voorjaarsvakantie voor alle basisschoolkinderen in de regio Nijmegen. Maar vandaag is ook de start van het carnavalsseizoen in Knotsenburg en omstreken!

Afgelopen week hebben wij tijdens de gymlessen al volop carnaval gevierd met allemaal enthousiaste kinderen en ouders. En wat was iedereen weer ontzettend mooi verkleed afgelopen week!

Aankomende week zijn er i.v.m. de voorjaarsvakantie helaas geen gymlessen! Wij starten weer met de gymlessen op maandag 7 maart!

Bijna alle groepen op onze drie locaties zitten inmiddels zo goed als vol. Willen jullie toch nog een plekje proberen te bemachtigen, vraag dan z.s.m. een proefles aan of schrijf je direct in!

Bij deze wil ik alle ouders bedanken voor de begeleiding tijdens de lessen en de hulp met het opruimen van alle materialen na afloop van de lessen. Zonder jullie zouden we dit allemaal niet kunnen doen!

Voor iedereen een hele fijne voorjaarsvakantie (blijf in beweging!) en maak er een héél mooi carnavalsweekend van met z’n allen! Wij hopen jullie snel weer te mogen bewonderen in één van onze gymzalen!

Carnaval 1 De Stelt Lent Peutergym Kleutergym Nijmegen

Laatste bericht

Volg ons

Deel dit bericht