Sociale media

U kunt ons volgen op sociale mediakanalen als facebook en Instagram. Hierdoor blijft u op de hoogte over het laatste nieuws rondom alle lessen.

Impressie gymzalen

Impressie lessen

Reviews

Charissa van MourikCharissa van Mourik
13:52 05 Jan 24
Bij Robin is iedere les anders. Elke keer weer een thema dat aanspreekt voor kinderen en de tijd waar we in zitten. Je kunt denken aan Sinterklaas, Kerst, Herfst, maar ook springen, klimmen en rollen. De kinderen gaan met veel plezier naar de lessen. Het is een echte aanrader om dit samen met je kind te doen!
Imke WilmsImke Wilms
08:17 04 Jan 24
Elke week een ander creatief parcours!
Judith GraveJudith Grave
17:43 02 Jan 24
Super leuke gymlessen voor de kleintjes. Ik ga regelmatig met mijn zoontje van 2 en hij vindt het super leuk. Robin is erg creatief, betrokken en heeft aandacht voor elk kind. Elke week een ander thema, echt een aanrader 🙂
Hester LuijmesHester Luijmes
19:06 31 Dec 23
Een heerlijk wekelijks uitje voor onze energieke peuter. Zó fijn om te zien hoe hij geniet van het klimmen, springen, rennen enz. en dan ook nog heel veel leert en vertrouwen krijgt! Bedankt Robin!
Rob Groot ZwaaftinkRob Groot Zwaaftink
12:39 29 Dec 23
Echt een aanrader. Robin weet elke keer weer verrassende en leuke activiteiten te bedenken. Onze kinderen kijken er elke keer weer naar uit!
Natalie PepersNatalie Pepers
15:38 23 Dec 23
Al vanaf dat onze dochter kan lopen zit ze op peuter (en nu op kleuter) gym. Motorisch gezien was zij niet echt sterk en ze viel erg vaak, maar daar heeft Robin met zijn gymlessen zeker eea in veranderd! Al vrij snel kon zij goed springen, had veel meer balans en is ook een stuk minder bang om te klimmen en te vallen. Dus naast heel leuk (als we niet gaan is het hommeles thuis), draagt het ook zeker bij aan de ontwikkeling! Top dus!
Kelsey van SonKelsey van Son
14:03 23 Dec 23
Super leuk om met je kindje te doen. Elke week wat anders. Lekker klimmen klauteren en dansen. Zeker een aanrader!
Theodora van BovenTheodora van Boven
14:06 22 Dec 23
Super leuke activiteit voor peuters en kleuters. Robin maakt van elke les weer een feestje met nieuwe orginele en uitdagende oefeningen (vaak in thema). Aanrader 🙂
Jessie van BavelJessie van Bavel
13:56 22 Dec 23
Ik ga samen met ons zoontje naar peutergym, sinds hij 1,5 is en het word heel erg leuk gegeven door Robin. Het is erg variërend en ook al durft mijn zoontje niet altijd te klimmen of andere activiteiten er zit eigenlijk altijd wel iets bij wat hij wel erg leuk vind. Hij vind veel dingen best wel spannend, maar door een duidelijke structuur tijdens de les en dat het binnen is durft hij toch nieuwe dingen te proberen. Ook is hij dol op Robin dus die kan hem ook nog weleens motiveren/aanmoedigen als het mij niet lukt.
js_loader