Tarieven

Bij Peuter- en kleutergym Nijmegen willen we het voor ouders zo eenvoudig mogelijk maken om hun kleintjes te laten genieten van onze leuke en stimulerende beweeglessen! Daarom bieden we verschillende soorten strippenkaarten aan die flexibel ingezet kunnen worden op de dagen en tijden dat het jullie het beste uitkomt.

Met onze strippenkaarten heb je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je kind deelneemt aan onze lessen. Onze lessen zijn beschikbaar op verschillende momenten in de week om aan ieders schema tegemoet te komen.

Uiteraard bieden we een gratis proefles aan, zodat jullie een voorproefje kunnen krijgen van onze lessen voordat je besluit je kindje aan te melden. Dit geeft jullie de kans om te ervaren hoe leuk en waardevol onze beweeglessen zijn voor jullie kleintjes.

Ontdek de mogelijkheden van bewegen en plezier maken bij Peuter- en kleutergym Nijmegen. Bekijk onze strippenkaarten hieronder en meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles! 

Mocht u hier vragen over hebben neem dan even contact met mij op via info@peuterkleutergym.nl Let op: de mail kan in de spambox belanden!